клима уреди , печки на пелети , парно греење , аце сервис , klima uredi , pecki na peleti , parno greenje , ace servis , Аце Сервис - VENUS 12kw

                 
 продажба, монтажа и сервис на едно место 
 
   


VENUS 12kw
 
 
         Цена: 84300
 
НОВО!! Котел на пелети од програмата на ECO SPAR. VENUS 12kw (10kw + 2kw) Врвен дизајн,Квалитет кој што ке ве плени. номинална излезна топлина 12кw. Моќност на загревање на просторот 2кw. Мочност на загревање на вода 10kw. Капацитет на полнење 20кг. Капацитет на бојлер за вода 30л.

 
  Слични артикли
VIVAX ACP-12CH35AEX Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3520 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3660 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:585.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7с.до +43 с. МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.10 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2 ФРЕОН:R410A/R32.. Јонизатор,Bio-филтер,Self clining,Folow me,Digitalen ekran. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770X555X300 mm ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА: 805X194X285 мм. ГАРАНЦИЈА: 3 год.
VIVAX ACP-18CH50AEX Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5280.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5570.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1543 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ? ДО 43 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 год. Со секој купен клима уред добивате 30% пониска цена на монтажа!
VIVAX ACP-12CH35AEQI Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ЛАДЕЊЕ A++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ГРЕЕЊЕ А+ МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4450.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4870.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1153 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1055 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:563.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15с.до +50с. МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.10 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Bio-филтер,cold catalyst филтер. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА:3 год. приклучок wi-fi


  | Почетна |     | Контакт |