клима уреди , печки на пелети , парно греење , аце сервис , klima uredi , pecki na peleti , parno greenje , ace servis , Аце Сервис - VIVAX ACP-09CH25AEQI

                 
 продажба, монтажа и сервис на едно место 
 
   


VIVAX ACP-09CH25AEQI
 
 
         Цена: 20000
 
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3220.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2930 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:879 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:887 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:430.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 50 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:6.30 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.20 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 год.

 
  Слични артикли
VIVAX ACP-12CH35AEX Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3520 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3800 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3660 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1096 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:585.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7с.до +43 с. МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.10 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2 ФРЕОН:R410A/R32.. Јонизатор,Bio-филтер,Self clining,Folow me,Digitalen ekran. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770X555X300 mm ДИМЕНЗИИ ВНАТ.ЕДИНИЦА: 805X194X285 мм. ГАРАНЦИЈА: 3 год.
VIVAX ACP-18CH50AEX Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5280.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5570.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1543 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:900.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.50 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ? ДО 43 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm ГАРАНЦИЈА: 3 год. Со секој купен клима уред добивате 30% пониска цена на монтажа!
VIVAX ACP-12CH35AEQI Аце Сервис *** ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ЛАДЕЊЕ A++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ГРЕЕЊЕ А+ МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4450.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4870.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1153 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1055 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:563.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15с.до +50с. МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:29.10 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Bio-филтер,cold catalyst филтер. ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm ГАРАНЦИЈА:3 год. приклучок wi-fi


  | Почетна |     | Контакт |