клима уреди , печки на пелети , парно греење , аце сервис , klima uredi , pecki na peleti , parno greenje , ace servisАце Сервис

      
 продажба, монтажа и сервис на едно место
     
 
  


  Аце Сервис
Аце Сервис Кавадарци е Фирма формирана во 2002 год. Нашата дејност опфаќа Продажба,Монтажа и Сервис Услуги во делот на Климатизацијата,Ладење и Греење.
Ви стоиме на располагање околу вашите планови за набавка на Клима уред од реномираните марки:LG,Vivax,Beko,Daiking,Panasonik,Fujitcu,Hundai,Tesla и други.со вклучена монташа и сервис гаранција.
Ви нудиме и Топлински пумпи Воздух-Вода.
Во дејноста Греење ви нудиме Печки и Котли на пелети од реномираните брендови ECOSPAR,и BURNIT со вклучена достава до вашиот дом како и бесплатно пуштање во работа.
Печките се од 6kw/8kw/10kw.додека котлите за централно греење се од 12kw/18kw/25kw/35kw/43kw и 55kw...Ние сме авторизиран сервис за истите.
Ги застапуваме Комбинираните Бојлери од реномираниот бренд SUNSYSTEM.
Сервис Услуги..Сервисирање на Климатизери,Разладни Комори и Апарати од бела техника со обезбедени резервни делови како и Гаранција за извршената услуга.
Лоцирани сме во Кавадарци.
Лице за контакт Аце.
тел.за контакт 070 394-374.
емаил:aceservis@t.mk
Facebook:Ace Servis

  Локација
 

  | Почетна |       | Контакт |